Τηλ.::
Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd
Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd

Co. προϊόντων μετάλλων επιτυχίας Yuhuan, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd

Η Co. προϊόντων μετάλλων επιτυχίας Yuhuan, ΕΠΕ ιδρύθηκε πρόσφατα το 2013, το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά το 2001. Η επιχείρησή μας είναι μια επαγγελματική κατασκευή που συμμετέχεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία των συναρμολογήσεων ορείχαλκου, συναρμολογήσεις θέρμανσης νερού, συναρμολογήσεις βαλβίδων, αμόλυβδες βαλβίδες, πελάτης-διευκρινισμένες αμόλυβδες μονάδες ως cOem. Βρισκόμαστε στην πόλη Yuhuan, επαρχία Zhejiang, με την κατάλληλη μεταφορά. Η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 3300 τετραγωνικού μέτρου, με περισσότερο than40 satff. Έχουμε περισσότερα από 100 σύνολα εξοπλισμών.

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Λόγω της πλούσιας εμπειρίας κατασκευής, η επιχείρησή μας έχει συλλάβει ένα μερίδιο στην παγκόσμια αγορά, όπως η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική, και η Ασία. Μπορείτε να εξαρτηθείτε από τη φήμη μας για την αξιόπιστη ποιότητα. Επιπλέον, η ανταγωνιστική τιμολόγηση και η άριστη υπηρεσία μας μας έχουν βοηθήσει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη από όλο και περισσότερους πελάτες.

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Έχουμε μια σημαντική ομάδα μηχανικών και λειτουργικές γραμμές παραγωγής, που διατηρούν ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Σήμερα, είμαστε διάσημοι από την καλή ποιότητα, την ανώτερες τιμή και την αποστολή υπηρεσιών ακόμα και εγκαίρως. Τα ειδικευμένα μέλη ομάδας μας θα εργαστούν μαζί για να τελειώσουν τις διαταγές σας σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας, τα προϊόντα μας είναι ποιότητα εγκεκριμένη, τα προϊόντα μας μπορούν να περάσουν τη δοκιμή τρίτων, σας εξασφαλίζει είσοδος στην υπερπόντια αγορά ομαλά. Μπορείτε να στηριχτείτε εύκολο μόλις τοποθετήσετε τις διαταγές σας. Ευπρόσδεκτοι για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας, Ο Ε Μ είστε διαθέσιμοι σε μας, παρακαλώ θυμηθείτε ότι τα σχέδια ή τα δείγματά σας χαιρετίζονται ειδικά!

 

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Μάρτυρας πελατών

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Επιτυχία

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 400million-500million

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Αποστολή: Ανταγωνιστική τιμή προσφοράς και υψηλός - ποιοτικά αγαθά για τους πελάτες

 

Δήλωση αποστολής: Δημιουργήστε τα κέρδη για τους πελάτες.

 

Για τους υπαλλήλους: Χρησιμεύστε ως μια καλή πλατφόρμα για τη ταχεία ανάπτυξη και την πρόοδο των υπαλλήλων.

 

Για την κοινωνία: Συμβάλτε στην επιρροή εθνικής αγοράς.

 

Όραμα: Για να γίνει ο παγκόσμιος κύριος προμηθευτής του προμηθευτή προϊόντων ορείχαλκου και ενός διάσημου εμπορικού σήματος.

 

Τιμές: Win-win συνεργασία, επιμέλεια, ειλικρίνεια, βελτίωση, ομαδική εργασία.

 

Ιστορία:

 

2002: Η επιχείρηση ιδρύθηκε, και άρχισε στα προϊόντα χαλκού έρευνας και προϊόντων.

 

2006: η επιχείρησή μας αρχίζει να κάνει τα αμόλυβδα προϊόντα ορείχαλκου.

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, μπορούμε να παραγάγουμε την πρώτη ύλη από μας. Από το υλικό, στο σφυρηλατημένο κομμάτι καθώς επίσης και CNC που επεξεργάζονται στη μηχανή, μπορούμε να ελέγξουμε quantily και να σιγουρευτούμε όλα είμαστε θαυμάσιοι.

 

2013: η επιχείρηση ήταν αλλαγμένο όνομα στην επιτυχία Yuhuan.

 

Είμαστε πολύ ειδικευμένοι στην παραγωγή των προϊόντων χαλκού, η οποία είναι τα τοπ δέκα στη βιομηχανία, έτσι αρχίζουμε να ερευνάμε τις άλλες επιχειρήσεις, όπως τα προϊόντα ανοξείδωτου.

 

μέχρι τώρα: Βελτιωνόμαστε συνεχώς και καινοτομούμε.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Παρέχουμε τις επαγγελματικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες.

 

Οι πελάτες μπορούν να βεβαιώσουν τη δύναμη της επιχείρησής μας μέσω κάθε μιας από τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες μας. Για μας, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες παραγωγής για τους πελάτες μας. Επομένως, δίνουμε μεγάλη προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας. θα επιβεβαιώσουμε την απαίτηση χορηγώντας τις προδιαγραφές, τις διαστάσεις, το πάχος, τη σκληρότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τον πελάτη. Είναι καλύτερο ότι εάν οι πελάτες μας έχουν τα δείγματα ή τα σχέδια, κατά συνέπεια δεν θα έχουμε κάποια παρανόηση.

 

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Αφότου λαμβάνουμε τα δείγματα ή τα σχέδια ή τις προδιαγραφές και άλλη από τους πελάτες μας, θα κρατήσουμε έναν technicalseminar για να καθορίσουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης της συγκεκριμένης απαίτησης των πελατών μας. Η επιχείρησή μας έχει μια excellenttechnical ομάδα ελέγχου. Η ομάδα έχει πολλά έτη πρακτικής εμπειρίας για να κάνει τα προϊόντα. Τα μέλη ομάδας ελέγχουν canaccurately τους διάφορους δείκτες του προϊόντος επιβάλλουν andstrictly το σύστημα παραγωγής.

 

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από το τεχνικό σεμινάριο της επιχείρησης, θα πάρουμε το resultof εάν η παραγωγή είναι εφικτή. Εάν δεν καλύπτει τις απαιτήσεις τεχνολογίας παραγωγής της επιχείρησης, επικοινωνούμε willimmediately με τον πελάτη και έπειτα
συζητήστε τις λεπτομέρειες και τις λύσεις προϊόντων. Εάν ο πιό customer'srequest καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής μας μετά από το discussionat το τεχνικό σεμινάριό μας, θα κάνουμε μια γραπτή αναφορά στον πελάτη και θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση.

 

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ομάδα επιχείρησης

Η επιχείρηση καλύπτει έναν τομέα 3300 τετραγωνικού μέτρου, με περισσότερο than40 satff. Έχουμε περισσότερα από 100 σύνολα εξοπλισμών.

Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd
Βιομηχανικό πάρκο Qiaqiu, κωμόπολη Qinggang, πόλη Yuhuan, πόλη Taizhou, επαρχία Zhejiang, Κίνα
Τηλ.::86-576-80737706
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Εξάρτημα σωλήνων ορείχαλκου προμηθευτής. © 2021 - 2023 brass-tubefitting.com. All Rights Reserved.